۷۰ سال پیش (۱۹۵۴) که رژیم منحوس صهیونیستی هنوز به سن هفت سالگی هم نرسیده بود به لحاظ امنیتی در شرایط بسیار سختی قرار داشت به گونهای که هر روز از سوی گروههای مردمی بهنام «فدائیان فلسطین» مورد حمله قرار میگرفت. در آن روزها کشتیهای رژیم جرئت عبور از کانال سوئز را نداشتند. دولتهای عربی هر ازگاهی سخن از حمله نظامی میکردند که از جمله آنها میتوان به جنگهای شش روزه و کیپور اشاره کرد.
این شرایط با اشغال بلندیهای جولان، کرانه باختری و صحرای سینا تغییر کرد و از پس این رژیم صهیونیستی بود که دست برتر در عملیات نظامی علیه فلسطینیها و اعراب حامی آنها را داشت. این در حالی بود که دولتهای غربی و سازمانهای بینالمللی نیز در خدمت این رژیم و در نقطه مقابل مردم فلسطین قرار داشتند. همین شرایط سبب میشد تا سران رژیم دچار توهم شده و برای گسترش اراضی اشغالی از نیل تا فرات موضوع خاورمیانه بزرگ را مطرح کردند. با همین توهم حمله نظامی به لبنان صورت گرفت، اما ناباورانه با شکست مواجه گردید. از همین رو، خیلی سریع برای جبران شکست در جنگ ۳۳ روزه، وارد جنگ ۲۲ روزه با غزه شد که باز هم با شکست مواجه شد. این در حالی بود که غرب با تمام توان از این رژیم حمایت کرده و از شکست رژیم جلوگیری میکردند. شکستهای بزرگ ارتش تا دندان مسلح صهیونیستی بیانگر یک واقعیت انکار ناپذیر بود که از قدرتمند شدن گروههای مقاومت و افزایش توان موشکی آنها در سایه تفکر گسترش و یکپارچگی جبهه مقاومت از ام القرای جهان اسلام صورت گرفته بود. درست یک سال پیش این مردان مقاومت در حماس بودند که از قدرت فلسطین برای طراحی عملیات علیه رژیم خبر دادند و شرایط بسیار متفاوتی را ایجاد کردند. دستاوردهای طوفان الاقصی در یک سال گذشته نشان میدهد که چگونه رژیم صهیونیستی در شرایط هفتاد سال پیش خود قرارگرفته است:
۱. اثبات توانایی بالای عملیاتی، اطلاعاتی، هماهنگسازی در طراحی، اجرای دقیق، بینقص و شجاعانه عملیات نظامی پیچیده و امنیتی در چارچوب حق دفاع مشروع و قوانین بینالمللی.
۲. عدم امکان حذف گروههای مقاومت فلسطینی اعم از حماس و جهاد اسلامی به رغم به کارگیری همه توان دشمن و خشونتهای اعمالی علیه مردم مظلوم غزه.
۳. مقاومت و ایستادگی مردم مقتدر و مظلوم فلسطین تا سرحد جان که سبب عزت و عظمت مسلمین و پیروان دین اسلام گردیده است.
۴. هماهنگ شدن گروههای مقاومت از حماس در غزه، حزب الله در لبنان، انصارالله در یمن، کتائب حشدالشعبی در عراق تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
۵. آسیب پذیری راهبردی و تاکتیکی ارتش مسلح رژیم صهیونیستی به لحاظ امنیتی، اطلاعاتی و نظامی
۶. روشن شدن ماهیت واقعی مدعیان حقوق بشر، انفعال و بیعملی مجامع حقوقی بینالمللی، جانبداری دولتهای غربی از متجاوزان و اشغالگران، نفاق برخی دولتهای عربی و...
۷. تغییر عینی تصور غلط آسیب ناپذیری سامانه دفاعی رژیم صهیونیستی شامل گنبد آهنین، فلاخن داود و پیکان بر اثر عملیاتهای وعده صادق سپاه اسلام.
۸. شکست قاطع امریکا و سایر حامیان رژیم صهیونیستی در جنگ ارادهها و ناتوانی نظامی در تغییر موازنه قدرت به نفع رژیم منحوس صهیونیستی.
۹. شکست تفکر انفعالی مرعوبان غربزده که تحت عناوین جنگ جهانی سوم، خطر بمب اتم و فروپاشی اقتصادی به هراسافکنی و ارائه تصویری هیولایی از رژیم صهیونیستی میکردند.
۱۰. بیداری افکار عمومی جهان نسبت به ماهیت واقعی نظام لیبرال دموکراسی غرب و توان مردم مسلمان فلسطین در دفاع مشروع از منافع و سرزمین خویش در قالب امواج خروشان تنفر ملتهای مختلف.
منبع: روزنامه جوان/حسین عبداللهیفر